onsdag 22 maj 2019

TREDJE GÅNGEN GILLT


Nytt försök i helgen som var att komma till Lyrestad tur och retur utan missöden. Vi lyckades denna gång, allt fungerade som det skulle. Elen på 12,24 och 230 volt fungerade tillsammans med solcellerna som det skulle. Pannan och varmvattnet lika så. Våra vänner från Skövde kom dit plus två familjer från Uppsala och Fagersta så det blev en trevlig helg med ett besök på Mercedes museet,
Lägg till bildtext

grillning och några glas vin. Vi av slutade helgen med ett besök hos min ena dotter i Filipstad på söndagen. Men allt hade ju gått bra under helgen, så varför inte ta en fricampingnatt också. Det blev vi Ångsågen mellan Filipstad och Molkom. 

 Där har vi legat  en vår för några år sedan, det var ingen höjdare.  Vi såg att det började bli kallare, men det var ju bara att starta pannan. Det var vad vi trodde, den startade inte, men vi hade kläder med oss så det skulle gå bra ändå. Med snöfall 5- grader ute och 5+ inne när vi vaknade var inget vidare.
Nu var det betydligt bättre! 17-18 + grader, pannan startade men den behövdes inte denna gång.
Sammantaget blev det en mycket bra helg, och vårt kära ”Fridá fungerade perfekt. I morgon blir det en tur till Råda för att byta framdäck, De som sitter på är inte slut, men gamla och stenhårda. Det kommer nog att bli en behagligare gång på henne också tror jag.
//Per

1 kommentar:

  1. Det blev ingen tur till Råda tyvärr, De hade ingen ström, det behöver de för att köra däckmaskinerna.
    Men till Måndagen blir det nya däck förhoppningsvis.

    SvaraRadera